Γράψτε κάτι για τη σελίδα και το περιεχόμενο της


 

Βασίλης Μωραίτης

Πολύ σπουδαία δουλειά! Και τη διανέμεις δωρεάν για όλους που ασχολούμαστε με τη βυζαντινή μουσική. Μπράβο και πάλι μπράβο.


29/07/23
Ελευθέριος Χατζηλάρης

Σας ευχαριστώ θερμά για την προσφορά σας αυτή! Άξιοι επαίνων για την εργασία σας η οποία διευκολύνει όλους εμάς στην σωστή και λεπτομερή αποτύπωση των μουσικών κειμένων! Καλή Σαρακοστή!


06/03/23
Χαράλαμπος Μπάρδας

Σας ευχαριστώ για τον κόπο σας, έχετε ωφελήσει τον ιεροψαλτικό κόσμο όσο δεν φαντάζεστε. Ο Θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο. Καταλαβαίνω τον κόπο σας αλλά αν κάποτε μπορέσετε να επιβαρυνθείτε και με την ακολουθία του Αγίου Χαραλάμπους... Σας ευχαριστώ και πάλι!


05/02/23
ΤΑΣΟΛΑΜΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

Σας ευχαριστούμε για τις πολύ χρήσιμες αναρτήσεις όπως και για το εύχρηστο και απαραίτητο σε πολλούς από εμάς πρόγραμμα ΜΚ. Καλή χρονιά να έχετε !


02/01/23
Κωνσταντίνος Γκανις

Ευχαριστούμε πολύ . Πάντα άξιοι   

Καλες γιορτές σε όλους .


21/12/22
Δέσποινα Κλ.

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα όσα προσφέρετε δωρεάν και με τόση αγάπη. Ο Θεός να σας έχει καλά !


20/11/22
Αθανάσιος Τ.

Αγαπητέ κ. Παπαδόπουλε η προσφορά σας, καθώς επίσης του π. Γερασίμου Αγιορείτου και του κ. Λουκά είναι αξιέπαινη. Ο Θεός να σας το ανταποδώσει κι εδώ και στην άλλη ζωή, εκατονταπλασίως. Καλή δύναμη σας εύχομαι και καλή συνέχεια στο δύσκολο κι επίπονο έργο σας.

Με εκτίμηση 

Αθανάσιος Τ.


26/08/22
Γιώργος Χαλάνδρι

Χρόνια πολλά και η Υπεραγία Θεοτόκος να σας φωτίζει σε αυτό το έργο βοηθείας που μας προσφέρετε.


15/08/22
Γιώργος

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ τόσο για το δωρεάν λογισμικό ΜΚ, το οποίο είναι εξαιρετικό και πάρα πολύ χρήσιμο, όσο και για την άρτια και άμεση ενημέρωση της ιστοσελίδας με όλες τις διατεταγμένες ακολουθίες του έτους και των εορτών.

Ο Θεός να σας έχει καλά.

Καλή δύναμη στον αγώνα σας!


09/07/22
Γεώργιος Χατζηνικολή

Χριστός Ανέστη. 

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη την προσφορά σας


01/05/22
 

Καταχώρηση Μηνύματος