Γράψτε κάτι για τη σελίδα και το περιεχόμενο της


 

Βασιλική

Να σας ανταποδώσει ο Πανάγαθος Θεός και σ αυτή και στην άλλη ζωή πλούσια τα αγαθά Του και τα Χαρίσματα Του διότι το χάρισμα που σας έδωσε το προσφέρετε προς μεγάλο όφελος των πιστών αδελφών 


20/03/24
Ειρήνη Χαριτούδη

Εξαιρετική η δουλειά σας! Μένω έκπληκτη και συγχαίρω το έργο σας, το τόσο βοηθητικό για τους γνώστες βυζαντινής μουσικής αλλά και  για τους αρχάριους του τυπικού. Ακόμη, είναι ένα εργαλείο, η ιστοσελίδα σας για όλους όσους θα ήθελαν να παρακολουθούν όλα τα όμορφα, θεολογικά νοήματα που ακούγονται κατά τις ιερές ακολουθίες και Θείες Λειτουργίες. Σας ευχαριστούμε θερμά! Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο θεάρεστο έργο σας! Με το καλό, καλή Σαρακοστή!


03/03/24
Ιωάννης
Ευχαριστώ παρά πολύ η βοήθεια σας απίστευτη

03/03/24
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΟΥΛΑΣΙΚΗΣ

      ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΙΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ 

ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΥΨΗΛΟ ΚΑΙ ΘΕΑΡΕΣΤΟ,!!!

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ,,!!!

 


06/02/24
Ερχόμενος

Ευχαριστώ!


02/01/24
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΥΛΗΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΔΩΡΕΡΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΖΕΤΑΙ ΩΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΙΝΕΤΕ ΤΟΥ ΨΑΛΤΕΣ. ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΕΜΕΝΑ Μ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΦΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΗΝΗΣΑΤΕ.


30/10/23
Δέσποινα

Όσα ευχαριστώ και να πούμε θα είναι λίγα! Ο Θεός να σας έχει καλά και να σας το ανταποδώσει! Άξιοι 


07/10/23
Βασίλης Μωραίτης

Πολύ σπουδαία δουλειά! Και τη διανέμεις δωρεάν για όλους που ασχολούμαστε με τη βυζαντινή μουσική. Μπράβο και πάλι μπράβο.


29/07/23
Ελευθέριος Χατζηλάρης

Σας ευχαριστώ θερμά για την προσφορά σας αυτή! Άξιοι επαίνων για την εργασία σας η οποία διευκολύνει όλους εμάς στην σωστή και λεπτομερή αποτύπωση των μουσικών κειμένων! Καλή Σαρακοστή!


06/03/23
Χαράλαμπος Μπάρδας

Σας ευχαριστώ για τον κόπο σας, έχετε ωφελήσει τον ιεροψαλτικό κόσμο όσο δεν φαντάζεστε. Ο Θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο. Καταλαβαίνω τον κόπο σας αλλά αν κάποτε μπορέσετε να επιβαρυνθείτε και με την ακολουθία του Αγίου Χαραλάμπους... Σας ευχαριστώ και πάλι!


05/02/23
 

Καταχώρηση Μηνύματος